Til hovedsiden
Firmainformasjon
Tjenester
Hvem er vi?
Nyttige linker
Aktuelle frister
Hvem er regnskapspliktig?
Inkasso
Kontakt Co-x as
Firmainformasjon

Co-x as er et lite, men effektivt regnskapsbyrå for små og mellomstore bedrifter. Co-x as ble stiftet i april 2004, men selskapets ansatte har solid kompetanse innenfor regnskapsførsel, økonomistyring og administrasjon.

Co-x as holder til i Oslo, men på grunn av godt utbygde datasystemer/rutiner tar vi også imot kunder i andre regioner. For deg som kunde betyr dette at du kan være sikker på at vi har kompetanse og er i stand til og hjelpe deg uavhengig av bransje og uavhengig av geografisk beliggenhet.

Som et fullservice regnskapsbyrå, vil vi i Co-x as kunne tilby deg alle de tjenestene du normalt vil etterspørre fra en samarbeidspartner på regnskap- og økonomisiden.

Firmaetablering, Bedriftsrådgivning, Regnskap, Årsoppgjør, Budsjettering, Fakturering, Lønningsservice og Administrasjon.

Co-x as samarbeider med nøye utvalgte fageksperter innenfor de ulike områdene du som bedriftsleder/selvstendig næringsdrivende kommer i kontakt med, slik at vi kan henvise deg til den fagkompetansen du til enhver tid etterspør.


Nyttige linker

Bedin
Portalen for bedrifter og etablerere

Brønnøysund-
registrene

Skjema for innmelding og endring av firmaopplysninger

Lovdata
Norges lover

NARF
Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening

Skatteetaten
Informasjon om skatt

Spør OSS
Spørsmål og svar for deg som driver bedrift

NAV
Informasjon om trygd